CAT 428E

Noua gama E2 de buldoexcavatoare Caterpillar

Noua gama E2 de buldoexcavatoare Caterpillar  include o serie de îmbunatatiri menite sa asigure performante mai ridicate si siguranta sporita. Aceste îmbunatatiri completeaza elementele care au adus succesul seriei E, astfel ca versatilitatea, productivitatea si fiabilitatea, usurinta operarii, confortul operatorului si usurinta operatiilor de service ramân în continuare atribute cheie. Pentru o mai buna eficienta, bratul de excavare extensibil a fost reproiectat, noua sectiune interioara culisanta conferind mai multa manevrabilitate si stabilitate în cadrul operatiilor de sapare. De asemenea, sectiunea  interioara culisanta pastreaza placile de uzura curate, extinzând intervalele dintre reglari si înlocuiri. Când este necesara reglarea placilor de uzura, suruburile de reglare sunt usor accesibile, reducând timpul de reglare la câteva minute, fara a fi necesara dezasamblarea balansierului.
Sectiunea îngusta a bratului de excavare asigura o vizibilitate excelenta asupra uneltei de lucru iar mecanismul CatŸ de amortizare la rotirea bratului permite cicluri de sapare foarte rapide, reducând oscilatia bratului la revenirea în pozitia de sapare. Proiectat pentru performanta, sistemul de încarcare dispune de forte mari de rupere care permit operatorului sa umple cu usurinta cupa în cele mai dificile conditii de sol, asigurând în acelasi timp, pentru cupele MP, ridicarea în siguranta a sarcinilor paletizate. Cilindrii hidraulici au fost reproiectati, pentru o durabilitate crescuta. Capota îngusta si înclinata asigura vizibilitate excelenta iar bratele divergente ale sistemului de încarcare permit vizualizarea clara a marginilor cupei.
Buldoexcavatoarele din seria E2 sunt dotate cu un sistem standard de revenire la pozitia de încarcare. Acest sistem reduce durata ciclurilor, prin readucerea automata a cupei în pozitia de încarcare la coborârea bratelor. Pâna când bratele încarcatorului coboara la nivelul solului, cupa este în pozitia corecta, pregatita pentru sarcina urmatoare.
Seria E2 dispune de un sistem hidraulic cu centru închis si detectare a sarcinii care adapteaza precis puterea si debitul la necesitatile uneltelor de lucru.
Transmisia Power-Shift asigura o viteza de 40 km/h. Aceasta utilizeaza un convertizor de cuplu si o cutie automata care asigura schimbarea în sarcina a treptelor de viteza si a sensului de mers.
Puntea spate Cat pentru exploatare în conditii dificile este un concept capsulat, cu sistem de frânare umed multidisc din Kevlar. Acest sistem este imersat în ulei si este autoreglabil, permitând exploatarea în cele mai ostile medii. Sistemul are pedale duble de frâna pentru frânare independenta destinata unei bune manevrabilitati în spatii restrânse.
Dotarea standard include de asemenea un dispozitiv de blocare manuala a diferentialului puntii spate pentru asigurarea unei tractiuni maxime în conditii de teren dificil.
Alte dotari precum telecomenzile pentru stabilizatoare, fantele de ventilatie mari, reglabile, amplasate prin toata cabina si indicatoarele de bord usor vizibile, asigura operatorului un mediu de lucru conceput sa atenueze oboseala si sa sporeasca productivitatea. O gama vasta de unelte de lucru Caterpillar este disponibila, conferind buldoexcavatoarelor din seria E2 adaptabilitate pe orice tip de santier: cupe de diferite tipodimensiuni, ciocane hidraulice, sfredele, placi vibrocompactoare, furci, etc.
Capacitatea de incarcare a cupei necesare pentru o lucrare depinde in principal de numarul de ore lucrate, densitatea materialului, cat de plina poate fi incarcata pentru un anumit tip de material, "numit factorul de incarcare" si ciclul de incarcare. Ciclul de incarcare face referire la intervalul de timp in
mai multe detalii ...
CAT 428E
 Case a început producţia mini încărcătoarelor multifuncţionale în 1969 odată cu apariţia pe piaţă a modelului 1530 Uni-Loader şi a continuat să inoveze domeniul, prin introducerea unor elemente specifice precum Ride Control sau iluminarea laterală a câmpului de lucru. Anul trecu
mai multe detalii ...
CAT 428E
Pentru ca rulmentii din transmisiile mecanice sa functioneze corespunzator si pe duratamaxima de viata, este important sa cunoastem cauzele care ii pot scoate din functiuneinaintea duratei normale de functionare :1.) Lubrifierea insuficienta, ungerea excesiva, specificatia incorecta de lubrifiant, amesteculincorrect in
mai multe detalii ...
CAT 428E

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Moldova:
+37 322 893 762
Telefon Ucraina:
+38 0947 101 435
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro