CASE 580, case 620 , case cx410

Noutăti Case Construction Equipment

Constructorul american Case Construction Equipment a dezvăluit câteva dintre noile utilaje si accesorii ce vor fi prezentate publicului cu ocazia celei de-a 29-a editii a celei mai importante expozitii din domeniul constructiilor, care va avea loc în perioada 19 - 25 aprilie a.c.

La Bauma vizitatorii standului Case vor putea vedea expuse noi produse si concepte tehnologice într-o varietate de categorii, incluzând:
* giganticul  excavator pe senile CX700ME dotat cu un nou brat de excavare în masă  (ME) ce oferă o  fortă de săpare mărită;
* noi  solutii de manipulare a materialelor pentru segmentul de aplicatii speciale ale gamei de excavatoare;
* un nou "joystick" de control pentru încărcătoarele frontale;
* noua versiune "High Travel Speed" pentru încărcătoarele compact CASE- seria 3.

Bratul de excavare în masă al utilajului CX700B ME reprezintă un accesoriu esential pentru utilajele de carieră, fiind capabil să facă fată celor mai dificile aplicatii. Datorită functiei Power Boost care furnizează mai multă putere atunci când este necesar si a dimensiunilor mărite ale bratului, împreună cu ranforsările la bolturi si la bază, acest echipament este acum mai puternic si mai robust. În timpul proiectării, producătorul american CASE a ascultat si a lucrat cu clientii existenti pentru a se asigura că utilajul păstrează toate calitătile de bază.
Noile solutii de manipulare cu productivitate ridicată sunt acum disponibile pentru toată gama de excavatoare speciale CASE. Modelul CX 210 B SL (Scrap Loader) a fost dotat cu un brat special pentru manipularea masivă a deseurilor industriale si reciclări, iar modelul CX 210 B MH (Material Handling) oferă acum un brat drept folosit la aplicatiile de manipulare pentru materiale lemnoase si deseuri, fiind o solutie viabilă si pentru lucrări mai mici. De asemenea, aceste utilaje oferă un consum redus de combustibil, miscări rapide ale bratului si o cabină cu sistem de ridicare pentru o excelentă vizibilitate.

Gama de accesorii Case va include noi sisteme de cupe, ciocane hidraulice si sistemul de dinti pentru cupă - "Smart Fit" disponibile pentru toate excavatoarele pe senile si pneuri. Cupele de săpare pătrund în pământ mai eficient oferind un grad de umplere de minim 100% la fiecare ciclu cu rezistentă si frecări minime, reducând efortul utilajului si contribuind la un consum redus de combustibil. Ciocanele hidraulice silentioase utilizează un ansamblu de elemente menite să reducă nivelul de zgomot fiind perfect adaptate pentru mediul urban. Sistemul de dinti Smartfit contine dinti si adaptori realizati din materiale mai durabile, care împreună cu un pin de blocare reutilizabil, conferă o rezistentă cu 34% mai mare la rupere accidentală.
Noul sistem de directie cu joystick va fi disponibil în curând  pentru încărcătoarele frontale  521E, 621E, 721E, 821E si 921E. Montat pe suportul pentru bratul stâng, joystick-ul este perfect pozitionat pentru operator. Răspunsul joystick-ului este complet până la o viteză de deplasare de 19 km/h, reducându-se automat la 80% pentru a păstra directia lină si la viteze mari. Totodată, reduce oboseala operatorului în timpul ciclurilor de lucru scurte si repetitive, cum este cazul lucrului în carieră sau mină, operatiuni de manipulare a materialelor sau unele aplicatii agricole.

Case a introdus sistemul  High Travel Speed pe trei dintre cele mai populare modele de încărcătoare compacte. Acest nou sistem permite cresterea vitezei de deplasare până la 35 km/h, perfectă pentru operatiunile de încărcare si transport si pentru utilizarea ocazională pe drumurile publice. Noul sistem reduce timpul necesar deplasării, eficientizează consumul de combustibil si creste productivitatea. Standul CASE nu va însemna numai lansări spectaculoase si echipamente expuse, ci va oferi clientilor ocazia de a initia un dialog cu specialistii si de a obtine consultantă de la unul dintre consilierii Case în ceea ce priveste contractele de service, mentenantă, piese de schimb si finantare.
Sistemul de ghidare 3Dxi este cea mai avansata solutie pentru controlul excavatoarelor. Cu ajutorul lui utilajul poate lucra mai rapid, cu precizie centimetrica - folosind proiectul digital incarcat in panoul de control al sistemului. Sistemul este compus din senzori de inclinatie si echipament GPS-RTK, care determina
mai multe detalii ...
case 620 case cx410 CASE 580
Furnizam piese motor, consumabile, piese uzura, elemente hidraulica, joystick, display, etc pentru : YuChai, Longgong, WeiChai, Liugong, XCMG, Xuangong, Shangchai, Xiagong, Shantui, Folton, Yto, Changlin,XGMA,CHENGGONG, Cummins.XCMG piese incarcatoare frontale, piese motor, bucse brate cupa, piese instalatie hidraulica
mai multe detalii ...
case cx410 CASE 580 case 620
In martie 2015, la serbarea a 30 de ani de productie de buldoexcavatoare, Caterpillar a lansat noua gama de buldoexcavatoare F2 cu modelele 427F2, 428F2, 432F2, 434F2 şi 444F2. Cabinele acestor buldoexcavatoare ofera o vizibilitate mai buna operatorului in momentul in care acesta se afla la inaltime maxima. În p
mai multe detalii ...
CASE 580 case cx410 case 620

Sediu : 700045 Iasi, Strada Sfantul Lazar nr. 27, Kapital Invest Building -  etajul 2
Depozit :
700382 Iasi,Str. Aurel Vlaicu 88
600343 Bacau,Str. Letea 32
062202 Bucuresti, Str. Preciziei 32
2059 Chisinau, Str. Petricani 19/4

Telefon Romania:
+40 374 048 444
+40 743 122 261
Telefon Moldova:
+37 322 893 762
Telefon Ucraina:
+38 0947 101 435
Telefon Bulgaria:
английски и руски език
+35 924 915 277
office@commatech.ro